Post by profchunkiterge on Feb 9, 2022 16:23:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
I love love love the game, grafika je neverjetna, beys in blazerji so kul. Želim si, da bi bili med igranjem beyji povezani in želim si tudi, da vam ne bi bilo treba plačati za izboljšanje svojih bejev in upam, da dodate in na spletu da lahko drugi preizkusijo svoje sposobnosti
Ta igra je brez dvoma neverjetna, vendar potrebuje le nove beyblade, avatarje in like. In traja predolgo. Prosim pohitite 🙏
Všeč mi je ta aplikacija, tudi ena mojih najljubših iger. Ima vse beyblade od Beyblade burst do Beyblade burst rise. Ampak dajem samo zaradi tega, edina stvar, ki sem jo ugotovil, je, da nimajo beyblades of Beyblade burst surge. Dobro bo, če dodate tudi hitre beyblade, avatarje in znake.
Všeč mi je igra, vendar bi bilo kul, če bi bila prilagodljiva kot druge igre, da lahko naredimo lastne like, dodajte, da bi bilo kul, če bi jo spet videli
Je zelo kul, vendar bi želel več posodobitev zanj. Rad imam vse begove, vendar ne bi rad dobil njihovih dvojnikov. Prav tako bi rad imel nove begove, kot so Lucifer, Brave Valkrie in Mirage ter Vanish Fafnir. Ampak všeč mi je ta igra, vendar ne vemo, kako se sparkirati beyblade, vendar je zelo kul
Dobil sem Nightmare luinor in legend spryzen, pravkar sem začel igrati prejšnji teden in potem se prikaže posodobitev, nimam prostora
Igra je dobra. Veliko turnirjev, lig itd. Obstaja pa nekaj težav. Tako zelo zaostaja, tudi ko imam poln internet! Način za več igralcev sploh ni vreden. Več kot 20 tekem nisem dobil priložnosti, da bi najprej napadel svojega sovražnika. Nato v bitki za več igralcev, ki je pod zdravstveno močjo beya, pokaže, da sem prvi zadel, toda ko se časovnik izteče in je čas za napad, potem lahko nasprotnik zadene prvi. Med ujemanje ploščic zelo zaostaja. Preveč oglasov. Poskusite rešiti te.
dobra igra. ampak vsi ti dodatki so me prav osramotili, razočarali. nehaj prikazovati vse te dodatke. to je preveč za igranje igre. vzame veliko časa za prikazovanje dodatkov. se bom nehal igrati....
To igro sem igral manj kot mesec dni in sem jo dokončal brez kaj početi. Igra je na splošno odlična igra, nisem je mogel nehati igrati in ne bi želel ničesar izboljšati, razen nekaj prvenstev, kot je svetovno prvenstvo ali nekaj. Še ena stvar, ki bi jo želel izboljšati, je možnost 5 zvezdic za beje in like, saj je možnost 2%?!?!?!?!To je rediculus, še posebej, če so 4 zvezdice 38% in 3 zvezdice 60% odstotkov ali tam okoli.
Odlična igra, vendar prosimo, dodajte več novih funkcij za izhod in naredite to igro bolj realistično 🙏🙏
V redu je. Potrebuje več predmetov, kot je stvar, kjer se lahko boriš s svojimi fanti in jih narediš močnejše
To je odlična igra, ki jo popolnoma priporočam za oboževalce Bayblade in ostale. edina stvar je, da na začetku veliko igraš, potem pa se ti bo čez čas naveličal, ne pa da jo boš dolgo igral in si boš želel nekaj novega, ker imaš vse in stvar je v tem, da ne želite/ne želite odstraniti aplikacije, priporočam, da lahko naredite zalive po meri, ki bodo neverjetni, pomislite, kakšen zaliv vam ustreza, kakšen zaliv želite, lahko ga naredite!
To je kot igranje prave igre, vendar je bolj zabavno in ne čakate le na zmago, ampak morate dejansko potegniti, da lahko zaženete. Odličen je za tiste, ki uživajo v bey bladingu.
Všeč mi je igra, ki jo igram že mesece in igra za več igralcev je katastrofa. Prva stvar je, da mi ne dovoli igrati proti bratu, druga in zadnja stvar je, da bo igralec, s katerim se soočam, kot goljufal, da bi dobil več ploščic kot jaz, in to tako nepošteno
Zabavno je, vendar nikoli ne dobiš dobrih bejev
Beyblade Burst Rivals Головоломки snul
V igri je napaka, pri kateri dobiš tisti ojačevalnik, kjer porabiš 1000 draguljev zanj in dobiš nazaj 1000 draguljev, ko končam z rudarjenjem, dragulji, ki jih tako trdo delam, se mi niso vrnili, čeprav je pisalo plačaj 1k draguljev in dobi 1k draguljev nazaj v vsakem prehodu, plssss, popravite to napako, ker nisem dobil nazaj svojih 1k draguljev 😭😭
Zelo zabavno in tako hitro ste jih posodobili. Še vedno je precej moteč in precej zamuden, vendar je prijeten. Toda tako hitro mi je zmanjkalo prostora, da sem ga moral izbrisati. Toda ali obstaja stvar za shranjevanje v oblaku? Želim dobiti svoj napredek nazaj, ko dobim prostor za shranjevanje. Hvala ti!😊😊
Dobra igra. Še enkrat bi igral, če ne bi bilo sistema lootbox. Vzame preveč časa in prisili igralca, da porabi denar ali preneha igrati, dokler ni odklenjen.
Ta igra je zelo neverjetna igra, tukaj so na voljo vsi avatarji in liki ter begovi, da je tisto, kar smo videli v risani seriji beyblade, počilo. Moje mnenje je, da prenesete to igro in pridobite izkušnje s to igro. Ogledamo si lahko tudi nove turnirje in način za več igralcev. Ta igra je vrhunska in najboljša od vseh iger, preden sem jih igral. Tukaj moramo samo rešiti uganko, potem bo vaš beyblade odigral ta napad.
Všeč mi je igra, ampak stvar je v tem, da kadarkoli se borim, igra zaostaja, zaradi česar mi je težko uskladiti ploščice. Resnično obožujem to igro, zato prosim, popravite te stvari čim prej (čim prej.kot bo mogoče?)ï in zdaj kadar koli vem, da bom zmagal v tekmi (Da, izvajam fiziko igre samo v primeru, da moram ) in igra najde način, da na koncu izgubim in računalnik. prosim popravi to. igra mi tudi ne bo dala novih fantov in nove posodobitve.
Sploh se ne naloži! Ampak mislim, da bi delovalo.
Comics Bob Puzzle obq
Ta igra je tako dobra, vendar obstaja samo ena težava, njene trgovine, zato vam dajem 3 zvezdice namesto 5 zvezdic, vendar prosim, prinesite menjave v naslednji posodobitvi, potem bom dal samo 5 zvezdic. 🙂🙂🤗
Všeč mi je ta igra, samo 2 problem, prosim dodajte vse nove sparking in db beys. Nato dodajte nekaj stvari, s katerimi bomo lahko trgovali. Še ena stvar, dodajte tudi druge posebne napade in dodajte načine za pridobivanje novih db in sparking beyjev v igri
Lahko naredim vadnico, a ko se vrnem v igro, se moja igra zruši in nato zapusti
Zelo dobro in zelo enostavno Ampak! Prosim, dodajte več lig, kot je globalna liga ali kaj podobnega
Zadnja posodobitev 16. septembra je imela preveč hroščev, po posodobitvi aplikacij zahteva datum rojstnega dne, vendar ne more zviti in oddati 😓
V tej igri so turnirji različnih vrst, moramo jih igrati znova in znova poskusite dati novo posodobitev, v kateri morajo biti turnirji kot igre kriketa, prva liga faza, nato finale quayerja, nato polfinale in finale, prosimo, da se odzovete na ta pregled
Najslabša......... igra, kar sem jo igral v svojem življenju, ne morem niti začeti vsakič, ko jo poskušam igrati, potisne me na glavni zaslon, samo izguba podatkov, odstranim jo! !!!! Najslabša igra vseh časov........
Ta igra je kul, a lahko namestiš posodobitev, da lahko skeniraš Beyblades, ki jih imaš, in Beyblades evolution, zdaj so napake, ker ko poskušam premakniti naslove, ne bo delovalo, to je napaka, druge vrste ciljev pred njo
Najprej mi je bilo všeč, potem ko odpiram škatle, nisem dobil bega in sem zapravil vse svoje dragulje
Ta igra je dobra, vendar igram ligo, vidim samo stadion. Čakam 30 minut, vendar se še vedno ne začne, prosim, popravite to, prosim, vzamem denar vse, prosim, popravite