Post by profchunkiterge on Feb 9, 2022 16:41:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Jewel Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy veľa výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Jewel Blast 2022 version ▞▞▞
Nie je to skvelé na dlhé úseky hry. Každé kolo trvá len niekoľko minút, pretože máte len veľké bloky a žiadne možnosti
Mohlo by to byť zábavné, ale reklamy sú ohromujúce. Aplikácia mi neumožňuje prehrávať hudbu len pri hraní hry. A väčšinou zomriete, pretože vám dajú kúsky, s ktorými sa doslova nedá nič robiť.
Vrátil som sa k hre, ale hoci sa mi hra páči, pravdepodobne sa už nevrátim, keď ju nabudúce odstránim. Najvyššie najvyššie skóre, ktoré teraz môžem získať, je tesne pod 3 000, keď moje najvyššie predchádzajúce skóre bolo 113 809! Nerozumiem ani hádankám. Aký majú zmysel? Určite by sa dali dokončiť aspoň na odomknutie nejakých bômb alebo nástrojov na odstraňovanie čiar alebo tak niečo, aby dali hádankám účel alebo zmysel?
Malo krearivita
Milujte hru, je tak návyková! Prial by som si, aby som zistil, ako sa dá kúpiť hra, aby som nemal doplnky
Je to naozaj pekný koncept pre hru! Podľa mňa je to naozaj skvelý nápad, no chýba mu jedna dôležitá vec. Nie je to zábavné. Mnohokrát sa aj napriek tomu, že robím tie najlepšie pohyby, ocitnem v bode, kedy nemám žiadne dobré pohyby. V hre nie je žiadna skutočná zručnosť, pretože nemôžete plánovať dopredu, stačí si všimnúť ten najlepší ťah, ktorý môžete urobiť, a nakoniec budete uväznení v strate.
Hra sa mi veľmi páčila 😄 teraz by som túto hru rád navrhol mojej priateľke 😁😋
Veľmi oddychová hra. Skvelé na vyplnenie času.
Hra je dobrá zábava, ale vaše skóre veľmi závisí od toho, aké dlaždice dostanete. Nemôžete sa pohnúť vyššie. Veľa reklám.
Dropdom - Jewel Blast Slagalice xor
Návykové a jednoduché na hranie. Odkedy som však zmenil telefón, aplikácia sa resetovala a stratila moje posledné skóre. Teraz už nemôžem získať viac ako 1 % svojich predchádzajúcich pokusov a teraz ma to viac než čokoľvek frustruje.
zaujímavé. Ale príliš veľa adv.
Sama reklama
Mohla by to byť dobrá hra. Ale riadky sa mi pridávajú príliš rýchlo. Kiežby som to mohol spomaliť.
Je to zaujímavá hra a uvoľní vás. a zároveň urobí vašu myseľ inteligentnou 🧠🧠 ako ste vy a ak si zahráte túto hru, zabudnete na každý váš stres. Vďaka tomu sa budete cítiť šťastne a ak sa nebudete stresovať, tak budete krásni ako ste 👍👍👍🌺🥰. A ešte jedna vec, ak chcete, aby bola vaša myseľ inteligentnejšia 🤓 tak si zahrajte túto hru DROPDOM môžete si ju zahrať kedykoľvek ☺️☺️😝
Najprv som stlačil tlačidlo prehrávania v strede obrazovky, čím som sa dostal do inej hry, ako bola inzerovaná na Facebooku. Od Tetrisu som očakával zvrat, ale namiesto toho som dostal Jigsaw (o ktorom som si myslel, že je to hrateľná reklama, ktorú som nemohol preskočiť!), skutočné tlačidlo pre hru Tetris je v spodnej časti obrazovky. Začal som hrať a SKUTOČNE som sa nudil SKUTOČNE rýchlo neinštalovať!
👍👌
Veľa otravných reklám. 50 % hry tvoria reklamy.
Toto je najlepšia aplikácia v mojom telefóne, ktorá ma pravidelne vyzýva
ড্রপডম - জুয়েল ব্লাস্ট ধাঁধা xshu
Súhlasím s väčšinou nedávnych recenzií, pokiaľ ide o nízke skóre po aktualizácii. Myslel som si, že by som s tým mohol stráviť čas, ale bol som unavený a sklamaný, takže...ODINŠTALOVANÉ... 😡
V mojej prvej recenzii som vysvetlil, že reklamy na kreditné karty zmrazili hru. Potom problém na pár dní zmizol a vrátil sa. Tak som vám poslal e-mail s ďalšou sťažnosťou. Potom si užil ďalších niekoľko dní hrania hier. Dnes ráno opäť!!! - reklama Capitol one je späť a hra je opäť zmrazená. Chápem, že potrebujete sponzorov, ale ak títo sponzori bránia ľuďom hrať hru, marí to účel. Je to naozaj únavné vždy rebootovať hru!!!!
Až do nedávnej zmeny bodovacieho systému som si hru naozaj užíval. Cítil som sa, akoby som hral večne, a pozrel som sa, že moje skóre je také nízke! Myslel som, že sa zbláznim, ale vidím, že ostatní majú rovnaký problém. S najväčšou pravdepodobnosťou sa odinštaluje.
Naozaj sa mi táto hra páči. Je to dosť návykové a zvyčajne vám naznačí skutočne dobré pohyby, ktoré by vám poskytli kombá a podobne. Jediná vec je, že ak nemáte žiadne ďalšie "ťahy", ste v podstate pokazení, rovnako ako som sa nikdy nestretol s aspektom toho, že klesá.
Tak veľmi som chcel túto hru milovať. Bola to zábava. Donútilo ma to premýšľať a dalo mi to výzvu. Ale neexistujú žiadne konečné ciele, žiadne úrovne, nič, čo by sa dalo dosiahnuť. Zdá sa, že vašou odmenou je urobiť malú detskú hádanku. Keby som chcel puzzle, dostal by som logickú hru.
Vysoko pevné. V minulosti som neustále dosahoval viac ako 12 000. Po aktualizáciách a reštartoch servera hra jednoducho začne generovať reťazce veľkých tyčí, ktoré sa mi nijako nedajú zraziť na niečo málo cez 1000. A vždy je to hneď po 1000. Inak by táto hra bola návyková klasika.
Zábavná hra. Doslova sa však otvorí reklame pri každom otvorení aplikácie. Po každej hádanke sú samozrejme reklamy. Na to som zvyknutý z hier zadarmo. Žiaľ, toto sa ma pýtalo na môj vek vždy, keď sa hra skončí. Nemusíte poznať môj vek, aby som mohol hrať vašu hru, alebo aby som ignoroval reklamy. Nedá sa to prekonať inak ako zatvorením a otvorením hry. Nie je to také zábavné, takže sa to vymaže a dám šancu inej hre. Som štedrý k dvom hviezdam.
NESTIAHNUJTE TÚTO HRU. PRE VÝVOJÁRA JE TO STRAŠNÉ ZHRANIE HOTOVOSTI Mohlo by to byť zábavné, ak: A) hra by načítala snímky, ktoré by ste mohli skutočne hrať predtým, než prehráte a prejdete priamo do reklamy a B) bude menej reklám. ALE hral som veľa kôl, kde je takmer nemožné skórovať a musím sledovať reklamu, ktorá je doslova dlhšia ako kolo, ktoré som práve hral.
Príjemné. Puzzle môžu byť väčšie ako 15 kusov. Možno 25
Zábavná hra, dokážem sa v nej stratiť celé hodiny! Jeden problém; má chybu, že každý riadok vám dáva zakaždým iba 8 bodov, pokiaľ nedostanete kombináciu. Normálna, nezávadná hra (ktorá sa teraz zdá byť čoraz menej často) začne na 8, ale potom postupuje k vyšším bodom za každý riadok, keď hráte dlhšie, čím získate lepšie celkové skóre. Prosím opravte to!!!
Dobrý typ strategickej hry, viem odhadnúť, aký druh tehly to bude a aké kroky urobiť ďalej. Jediným problémom je, že vždy, keď sa pohneme ďalej, vôľa sa objaví na prvom mieste. Ale je to v poriadku, pokiaľ to neprekročí hranicu. Prosím, nie príliš veľa reklám.
Myslím, že po chvíli sa to začne opakovať a bude to nudiť, ale na začiatku je to dobré precvičenie mozgu a zábava
Odstráňte zvuk štebotania vtákov alebo ho aspoň dajte a možnosť ho zakázať. V reklame to bolo zobrazené inak.
Kedysi to bola taká zábava. Nechcel som skladačku. Urobte to aspoň voliteľné! Toto odinštalujem.
Hra je naozaj zaujímavá, ale po dosiahnutí skóre 800 alebo viac začnete vidieť, že hra len vytláča veľké bloky, vďaka ktorým nemôžete nájsť zhodu a v podstate už nemôžete hrať. Je naozaj frustrujúce, ako je algoritmus napísaný. Aj po zhliadnutí reklamy vám zamrznuté bloky nedovolia hrať oveľa ďalej. Je to sklamanie. Zatiaľ odinštalované. Uvidím neskôr, či budem mať voľný čas.
Bola to skvelá hra, ale urobil som všetky hádanky a nič iné, takže myslím, že je čas vymazať
Ehm...prečo sa z mojej blokovej hry stala hádanka. Ak by som chcel urobiť hru s kúskami puzzle, nainštaloval by som si ju! Odinštalovanie
Zábavné, chcelo by to vrátiť späť voľbu posledného ťahu, niekedy sa pohyby urobia náhodne v telefóne.
Skoro som to preinštaloval. Hra je zábavná. Ale prečítajte si recenzie. NIKTO NEKLAME. Reklamy..obmedzené body..hracie figúrky. Budem znova frustrovaný..takže nevadí.
Veľmi zaujíma hra
Dobrý a ľahký minulý čas. Ak môžete zadať priebeh ukladania a pridať ďalšie 2 riadky, bolo by to lepšie.
Musím posunúť každý jednotlivý kúsok, čo potom spôsobí, že sa dierová skladačka zdvihne, namiesto toho, aby som mohla posúvať líniu dier, alebo aby sa skladačka v určitých časových prírastkoch zdvíhala. Nedáva to zmysel, ale budem skúšať, či sa to zmení. Tiež sú tam len vysoké skóre, nie úrovne, ktoré zapáchajú, pretože nemôžem povedať: "Dostal som sa na úroveň 4! Na akú úroveň si sa dostal?" Viem, že to môžete urobiť s vysokými úrovňami skóre, ktoré sa zdajú byť uspokojivejšie.
Príliš veľa reklám. Nedal som čas na hranie. Ubralo to na zábave
Comics Bob Hlavolamy llxa